Pand van het jaar 2019

1e Prijs pand van het jaar

Wij hebben de 1e prijs behaald bij de "Rietgedekt pand van het jaar 2019" verkiezingen! Deze prijs wordt gekozen door mensen uit het vak, wat deze prijs extra speciaal maakt.
Voordelen

Een dak met vele voordelen

Een rieten dak biedt vele voordelen ten opzichte van andere daken. Zo is een rieten dak vaak warm, relatief duurzaam en zorgt het voor een authentieke uitstraling.
NovaRiet

Rietdekkers innovatie

Een dak met dezelfde uitstraling als natuurriet, maar met de voordelen van kunstriet? Dat kan met het nieuwe NovaRiet! Klik hier voor meer informatie.

 

Ons bedrijf: Rietdekkersbedrijf H. Van Ginkel

Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel

Rietdekken is een ambacht voor vakmensen. Dat bewijzen de rietdekkers van Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel iedere dag. Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot één van de grotere rietdekkersbedrijven van Nederland. We zijn gevestigd in Lunteren, maar actief in heel Nederland.

In al die jaren hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Samen met externe opleiders dragen we ons vakmanschap over aan nieuw talent.

Het resultaat? Een solide rietdekkersbedrijf waar mensen werken met een passie voor riet. Vakmensen die houden van specialistisch werk en bijzondere uitdagingen. Of het nu gaat om een rieten kap, een compleet nieuw rietendak of onderhoud aan een rieten dak, ons rietdekkersbedrijf is u graag van dienst. Opdrachtgevers ervaren ons als een gewaardeerde specialist die verwachtingen overtreft. Aannemers zien ons Rietdekkersbedrijf als een betrouwbare en flexibele partij waarmee zij graag samenwerken als het gaat om het realiseren van rieten daken.

En we blijven ons ontwikkelen. Zo zijn we specialist in de toepassing van NovaRiet, de nieuwste innovatie op rietdekkersgebied. Ontdek ons vakmanschap zelf en bekijk de projecten die wij gerealiseerd hebben. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons rietdekkersbedrijf voor uw pand of de kosten voor een rieten dak? Vraag dan direct online om meer informatie of om een offerte van ons rietdekkersbedrijf.

 

    Direct contact

    Uw naam (verplicht)

    Telefoon nummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)