Rietdekkers

Home / Rietdekkers


Bij Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel zijn uitsluitend gespecialiseerde en ervaren rietdekkers in dienst. Met veel passie voor het vak zijn onze dakdekkers u graag van dienst om een rieten dak voor uw woning of bedrijfspand te realiseren. Ook wanneer uw pand al voorzien is van een rieten kap, komen onze deskundige rietdekkers uw dakbedekking graag onderhouden, zodat de levensduur van het dak wordt verlengd.

Onze rietdekkers zijn werkzaam door heel Nederland en gaan geen uitdaging uit de weg. De specialistische werkzaamheden, worden door ons solide rietdekkersbedrijf professioneel uitgevoerd, zodat u achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan. De rietdekkers van onze organisatie zijn uitermate flexibel, zodat zij op een succesvolle manier met u kunnen samenwerken en de dakbedekking kunnen realiseren, zoals u dat wilt.

Niet zelden weten wij de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Onze specialisatie ligt in de dakbedekking van moeilijk bereikbare daken met niet alledaagse vormen. Door een optimale beheersing van de meest actuele dakdektechnieken, weten onze rietdekkers het beste resultaat te behalen. Op die manier kunt u ervan uit gaan dat zelfs de meest ingewikkelde daken langdurig van de juiste dakbedekking voorzien kunnen worden.

Bekijk de voorbeelden van de projecten die onze dakdekkers in het verleden hebben gerealiseerd. Van verschillende projecten vindt u foto’s op deze website. Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van onze rietdekkers, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.